Run O’Clock Backyard Ultra

Dato
lørdag 2. september 2023
Sted
Skørping
Tilmelding
Løbet er afviklet
Deltagere
Resultater
Distancer
  • 6,7 km x ∞

Den 2. september kl. 9.00 sætter de seje løbere af sted fra Vedstedskovhus ud imod Ravnkilden, hvor de løber op fra kilden og retur imod Rebild Porten for til sidst at ende tilbage ved madpakkehuset. Friske og klar til endnu en omgang – Backyard Ultra-style!

Lad dig ikke narre af, at det hedder noget med ‘ultra’ i navnet, du behøver nemlig slet ikke være ultraløber for at være med. Det kræver faktisk bare, at du kan løbe 6,7 km indenfor en time – og uanset om du løber 1, 5, 10 eller 24 omgange, så garanterer vi, at du får en fantastisk hyggelig dag, hvor rammerne til at udfordre dig selv og din løbemakker er perfekte.

Løbet afvikles efter ’Backyard Ultra’ konceptet, hvor ruten på 6,7 km skal gennemløbes på maks. 59 minutter og 59 sekunder. Hver klokketime starter vi forfra på en ny omgang. Det skaber en helt særlig dynamik i løbet, hvor det er ikke handler om at komme først, men i stedet om at kunne blive ved time efter time.

Den eneste pause du får undervejs, er tiden fra at du kommer i mål og til næste omgang starter. Dvs. løber du omgangen på 50 minutter, så kan du holde 10 minutters velfortjent pause, inden det går løs igen.

Så længe du når rundt indenfor en time, må du blive ved – og hvem ved, måske du er den sidste der står tilbage til sidst!?

Løbsbeskrivelse fra arrangøren. Der tages forbehold for ændringer efter løbet er oprettet på ultraløb.dk. Tjek altid de officielle kilder for nyeste løbsinformationer. Har du opdaget forkerte oplysninger, så indberet dem via kontaktsiden.

Kort og rute til Run O’Clock Backyard Ultra

Kortet markerer stævnepladsen samt ruten, hvis en GPX-fil er tilgængelig.

Stævneplads til Run O'Clock Backyard Ultra

Tilmelding

Tilmelding

Deltagere

Resultater

Løbsfakta

Arrangør:

Morten Klingenberg

Underlag:

Vej

Cannonball:

Nej

Sted:

Skørping

Region:

Nordjylland

Rutetype:

Backyard

Distance

Starttid

Højdemeter

ITRA points

UTMB index

6,7 km x ∞
09:00:00

Links

Hvilken dato er Run O'Clock Backyard Ultra?

Run O'Clock Backyard Ultra løbes lørdag 2. september 2023.

Hvor er resultaterne fra Run O'Clock Backyard Ultra?

Når løbet er afsluttet, bliver resultaterne tilgængelige her:
Se resultater fra Run O'Clock Backyard Ultra

Andre udgaver

Hurtigste tider og vindere

De hurtigste tider, der er løbet på distancerne. Med forbehold for ruteændringer, vejrforhold og andre variable mellem løbsudgaverne. Tiderne er taget fra de offentlige resultatlister.

Oversigten over hurtigste tider bliver udfaset til fordel for vinderlisten.

Mænd

Distance

År

Tid

Navn

30 runder
2022
30:00:00
Michael Schjøtt