Horsens Backyard Ultra 2023

Dato
lørdag 17. juni 2023
Sted
Horsens
Tilmelding
Løbet er afviklet
Deltagere
Resultater
Distancer
  • 6,7 km x ∞

Lørdag d. 17. juni 2023, byder vi velkommen til endnu en forrygende løbeweekend med Horsens BackYard Ultra. Dette er anden gang at løbet skal afholdes.

Løbet skydes i gang lørdag d. 17. juni kl. 10:00, fra løbets base ved Horsens Firmaidræt og Horsens All Runners klublokale på Hattingvej 14 i Horsens. Hvornår det ender er helt op til deltagerne!

Et Backyard Ultra er et last-man-standing-løb, hvor 6,7 km skal gennemløbes inden for en time, hvorefter næste runde startes næste hele time osv. Når man ikke i mål inden for en time er man ude. Løbet fortsætter til der kun er en løber tilbage der gennemfører en runde. Det er en ekstrem men samtidig social og afslappet løbsform, der giver alle løbere uanset niveau mulighed for at teste egne grænser af. Hvor lang tid du vil bruge på hver runde, bestemmer du selv. Bruger du f.eks. 50 minutter til at løbe runden har du 10 minutter til at ”slappe af”, spise, fylde depoterne op og så stå klar igen når klokken slår hel.

Ruten i Horsens er meget taknemmelig, og god selv for nybegyndere på denne løbsform. Der er meget få stigninger, og langt det meste af løbet foregår på brede grusstier uden anden trafik end andre løbere, gående og så lige et rådyr eller to når mørket falder på. Så der er virkelig mulighed for at holde sig løbende i lang tid.

Løbsbeskrivelse fra arrangøren. Der tages forbehold for ændringer efter løbet er oprettet på ultraløb.dk. Tjek altid de officielle kilder for nyeste løbsinformationer. Har du opdaget forkerte oplysninger, så indberet dem via kontaktsiden.

Kort og rute til Horsens Backyard Ultra 2023

Kortet markerer stævnepladsen samt ruten, hvis en GPX-fil er tilgængelig.

Stævneplads til Horsens Backyard Ultra 2023

Tilmelding

Tilmelding

Deltagere

Resultater

Løbsfakta

Arrangør:

Peter Kjeldmann

Underlag:

Vej

Cannonball:

Nej

Sted:

Horsens

Region:

Midtjylland

Rutetype:

Backyard

Distance

Starttid

Højdemeter

ITRA points

UTMB index

6,7 km x ∞
10:00:00

Links

Hvilken dato er Horsens Backyard Ultra 2023?

Horsens Backyard Ultra 2023 løbes lørdag 17. juni 2023.

Hvor er resultaterne fra Horsens Backyard Ultra 2023?

Når løbet er afsluttet, bliver resultaterne tilgængelige her:
Se resultater fra Horsens Backyard Ultra 2023

Andre udgaver

Hurtigste tider og vindere

De hurtigste tider, der er løbet på distancerne. Med forbehold for ruteændringer, vejrforhold og andre variable mellem løbsudgaverne. Tiderne er taget fra de offentlige resultatlister.

Oversigten over hurtigste tider bliver udfaset til fordel for vinderlisten.

Mænd

Distance

År

Tid

Navn

31 runder
2022
22.46:53
Ole Jacobsen