ParforceTrail 2023

Dato
søndag 15. oktober 2023
Sted
Hillerød
Tilmelding
Løbet er afviklet
Deltagere
Resultater
Distancer
  • 25 km
  • 12 km
  • Natløb

ParforceTrail har efterhånden fundet frem til en opskrift på et løb som vi som arrangører er rigtig glade for. Det som vi kan love er at vi laver ruter som ikke er hamsterspor. Ikke at der er noget galt med at løbe flere omgange til et løb, men det er ikke en del af ParforceTrail. Derudover lover vi at der er strækninger som er off-trail, men med ekstra mange markeringer så man som løber kan fokusere på at sætte fødderne rigtig frem for at navigere. For dem der virkelig vil have noget for pengene tilbyder vi natløbet som foregår dagen før dagsløbet. Sidst men ikke mindst så tilbyder vi et veludstyret kagebord hvor vi med sikkerhed kan tilbyde den legendariske Snickerskage.

Natløb

ParforceTrails natløb har altid været forbeholdt en lille skare, men det er noget helt specielt at opleve ruten i pandelygtens skær. Og vi vil meget gerne byde flere velkommen til at deltage! Det Det betyder at det vil være muligt løbe ruten (den lange) igennem aftenen før dagløbet. Det vil være et meget low key arrangement uden chiptid osv, men hyggeligt og hard-core på den fede måde.

Løbsbeskrivelse fra arrangøren. Der tages forbehold for ændringer efter løbet er oprettet på ultraløb.dk. Tjek altid de officielle kilder for nyeste løbsinformationer. Har du opdaget forkerte oplysninger, så indberet dem via kontaktsiden.

Kort og rute til ParforceTrail 2023

Kortet markerer stævnepladsen samt ruten, hvis en GPX-fil er tilgængelig.

Mødested for ParforceTrail

Tilmelding

Tilmelding

Deltagere

Resultater

Løbsfakta

Arrangør:

Langgarverne

Underlag:

Trail

Cannonball:

Nej

Sted:

Hillerød

Region:

Sjælland

Rutetype:

Et loop

Distance

Starttid

Højdemeter

ITRA points

UTMB index

25 km
09:00:00
12 km
09:30:00
Natløb
19:00:00

Links

Hvilken dato er ParforceTrail 2023?

ParforceTrail 2023 løbes søndag 15. oktober 2023.

Hvor er resultaterne fra ParforceTrail 2023?

Når løbet er afsluttet, bliver resultaterne tilgængelige her:
Se resultater fra ParforceTrail 2023

Andre udgaver