• 3 timer
  • 1 time
  • 42 km

I 2023 afvikles løbet den 26. oktober 2024.

I 2024 bliver der følgende muligheder for tilmelding : 6 timers løb – både individuelt samt stafethold, Marathon, 3 timers løb, 1 times løb – og alle timeløbene med samme sluttidspunkt.

Ruten er 2,2 km (DAF opmålt). Der vil være depot for hver omgang. Vi glæder os til at afvikle løbet igen, og ser frem til at byde jer alle velkommen. Løbet afvikles ved Thueholm Sø. Adresse: Rendsagervej 5, Vallensbæk.

Der er mulighed for toilet og omklædning men ikke bad.

Med i prisen er tidtagning, DAF opmålt rute, medalje, tæppe og depot. Bemærk: Det er KUN afsluttende deltager på stafetholdet der får udleveret tæppe.

Løbsbeskrivelse fra arrangøren. Der tages forbehold for ændringer efter løbet er oprettet på ultraløb.dk. Tjek altid de officielle kilder for nyeste løbsinformationer.

Kort og rute til CPH 6 Hour Run 2024

Kortet markerer stævnepladsen samt ruten, hvis en GPX-fil er tilgængelig.