Distancer
  • 21 km
  • 10 km
  • 5 km

Kom med til det mest fantastiske løb i GateWay Blokhus. Du kommer til at løbe i det smukkeste og mest afvekslende løbeterræn i vel nok Danmarks bedste GateWay – vi garanterer, at du kan boltre dig i skovområder, ad snoede stier og på den smukke hvide strand på de lange distancer!

Ta’ gerne familien med ud og løbe! Lad børnene boltre sig på den store naturlegeplads når de har løbet og mens du selv løber. Naturlegepladsen ligger i forlængelse af stævneområdet i skovens kuperede terræn og under susende trækroner!

Ruten er ægte trail, foregår i meget varieret og kuperet terræn. Der løbes på grusvej, vandrestier og smalle single tracks. Der anbefales brug af løbesko med godt greb/trailsko.

Løbet blev afholdt første gang i 2016, og årets udgave er således 8. udgave af det populære løb.
Vejret kan have stor indflydelse på underlaget, og vi har prøvet både sne, frost, regn og lækkert solskinsvejr til de tidligere års løb.

Løbsbeskrivelse fra arrangøren. Der tages forbehold for ændringer efter løbet er oprettet på ultraløb.dk. Tjek altid de officielle kilder for nyeste løbsinformationer.

Kort og rute til Forest to the bay 2024

Kortet markerer stævnepladsen samt ruten, hvis en GPX-fil er tilgængelig.